Connect with us

Музика

Иван Шопов и EventEase представят: ONE MAN PARTY vol.3

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Всички фенове на разнообразното музикално звучене са поканени да се гмурнат в морето от различни музикални стилове, създадени от авторката продукция на Иван Шопов, DrumKid, Balkansky и Cooh. За цели седем часа мултиталантливиятартист от град Троян отново ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика. Различното този път е, че на сцената ще се качат и гост-артисти, с които през годините той е работил и продължават съвместно да развиват алтернативната музикална сцена у нас. За да превърнат ONE MAN PARTY в истинска емблема на различното музикално преживяване, към 4-те превъплъщения на Иван Шопов с периодични съвместни лайв изпълнения ще се включат: MYTRIP, 80s CLASH, “АВИГЕЯ“ и OGONEK.

Иван за очакванията си от третото издание на ONE MAN PARTY, планиранo за 15-ти април в клуб *Mixtape 5*:

„С това издание на One Man Party искам да събера фенове, приятели и артисти от различните жанрове, в които и аз твор, за да преживеем заедно магията на 7-часовия музикален маратон.“

Ivan Shopov&Mytrip – Ambient / Drone Live Set:

Advertisement

Началото на третото издание на OneManParty в София ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов и Mytrip ще започнат музикалното пътешествие с техния отнасящ ембиънт изпълнен на живо.

Mytrip съществува на границата между атмосферния ембиънт, концептуалността на аудио експериментите и масивите от звук на агресивната инструментална музика. Над 8-годишният проект е дело на електро-акустичния композитор, импровизатор и саунд арт лектор – Ангел Симитчиев, който излиза от рамките на класическите студийни и „живи“ колаборации, като се занимава и с театър, танц, късометражно кино и арт инсталации.

Иван кани Mytrip за 3-тото издание на One Man Party, защото двамата са работили заедно по множество ъндърграунд музикални проекти и най-вече защото много харесва и подкрепя посоката, в която той развива своята ембиент продукция – мрачни, дълбоки атмосферни звуци.

DrumKid& 80s Clash – Techno Live Set:

За техно феновете Иван е забъркал нещо още по-неочаквано и впечатляващо – първа среща между DrumKid и технодуото80S Clash, която ще се случи под формата на напълно импровизиран лайв. Дебютната съвместна сценична изява на техно музикантите ще търси симбиозата между тежките техно звуци на Иван и дъб техно звученето на 80’s Clash, като музиката ще бъде създавана изцяло на живо на сцената с помощта на хардуерни синтезатори.

Advertisement

80s Clash е български електронен проект, създаен от Димитър Славков (Dickie) и Калоян Гаврилов (Kanz) през 2008. Бандата стартира като брейкбийт музикално дуо, което с времето се трасформира в технолайв проект. 80s Clash са издавали музика за няколко значими лейбъла, включително: SickWatona (AR), Invasion (BG), PhatBreaks (BG) и Pulsed Records (UK).

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“650″]ONE_MAN_PARTY_visual[/media-credit]

Balkansky&Авигея –  Dubstep / Folklore Live Set:

В малките часове на нощта ще се случи още един вълнуващ сценичен дебют между Иван и фолклорната вокална група „Авигея“, който ще докосне феновете до магията на традиционното фолклорно звучене, смесено с електронните звуци от бъдещето на Balkansky.

Авигея“ обединява младите и талантливи народни певици: Александра Василева, Ралица Кирилова, Милена Великова и Сибина Раденкова, които заедно вдъхват нов живот на народната музика, за да може тя да достигне до по-широка публика.

Cooh&Ogonek – Drum& Bass LiveSet:

Advertisement

За да завърши тази вечер подобаващо, най-емблематичното дръм енд бейсдуо на България – Ogonek и Cooh се завръща ударно със смазващ лайв сет. На сцената на *Mixtape 5*Иван и Валери ще представят част от емблематичните си олдскуул парчета, както и най-новата продукция от двамата, допълнена на живо с машини от техните студия.
Валери Шолевски (Ogonek) е добре познат на родната бас публика с многобройните си участия и енергичен звук, както и със значимия си принос към родната бас сцена – основател на най-големия български дръм енд бейслейбъл – Metafiziq Recordings, засега обединяващ както родни, така и големи международни имена. В момента той издава музиката си за някои от най-големите лейбъли в Eвропа, като:Future Sickness, Othercide, Melting Pot, Big Riddim.

Освен всички тези впечатляващи музикални образи, Иван Шопов е и доказал се през годните талантлив художник – този път в ролята на автор на впечатляващата визия на третото издание на поредицата One Man Party!

С 2 думи нямаме търпение за музикалната шизофрения на квадрат, която Иван Шопов готви заедно със специално поканените от него артисти за нощта на 15-ти април.

 Събитието One Man Party е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase.

Билети Ранно Пиле: 12 лв. само в магазин „Яко“ /Ул. Граф Игнатиев 43/

Advertisement

Стандартни и Онлайн билети: 15лв. в мрежата на Ticketportal (OMV, Booktradng, Пикадили, На тъмно, НДК)или онлайн на: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=43674

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/184234925276055/

Continue Reading
Advertisement