Connect with us

Мода

Ивет фешън“ с космически календар за 2016

Avatar

Публикувано

на

Vanesa Tonova

Ванеса Тонова, снимка: Васил Германов

Календарът на „Ивет фешън“ е луксозно тематично издание, което се пeчата в  лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Повече от 10 години модната централа представя уникален проект, който има истинска колекционерска стойност.

Кадрите и тази година са дело на най-добрия моден фотограф Васил Германов и неговия екип. Пред обектива му застанаха три от най-успелите модели на агенцията- Нора Шопова, Екатерина Куцарева и Ваня Билева и три от най-новите и обещаващи лица на „Ивет фешън” с летящ старт в модните среди както в България, така и в чужбина- Ванеса Тонова, Деси Савова и Елена Благова.

[media-credit name=“Елена Благова, снимка: Васил Германов“ align=“aligncenter“ width=“650″]Elena Blagova[/media-credit]

Тазгодишното издание не случайно е наречено „Cosmic touch“, цялостната концепция е вдъхновена от космоса и зодиакалните знаци. Сюрреалистичните кадри имат за цел за покажат космическите темпове, с които модата и модният свят се развиват и променят постоянно. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

„Космосът не вълнува единствено литературата и киното. Тази материя оформя нова визия за света, която надхвърля границите на въпросните жанрове и преминава и към модата. Често обаче се случва и обратното: космическите реалности, пресъздаващи миналото, настоящето или бъдещето, попиват внушения от модата и дефилетата”, споделя относно идеята за календара, Ивет Григорова-собственик на агенцията.

Традиционно календарът на „Ивет фешън“ ще бъде представен на бляскаво модно парти в клуб Карусел на 16 декември (сряда). Агенцията ще събере най- красивите и успешни свои модели. Поканени са известни и популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди.Събитието ще бъде подгрявано от Криско. Всички гости ще имат привилегията първи да получат емблематичния календар за 2016г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement