Connect with us

EDM

Играй и спечели покана за най-страшният Halloween 2017 by YALTA CLUB

Avatar

Публикувано

на

Краят на октомври наближава, а с него и традиционното парти на YALTA CLUB. Ежегодният HALLOWEEN е едно от най-атрактивните събития за българските фенове на електронната музика. Интересът към тематичното парти нараства всяка година, като от три години насам то се провежда на различна локация, извън YALTA CLUB. Този път организаторите отново се грижат за разнообразието на формата и събитието ще се проведе в Спортна зала „София“, Борисова градина, на 31 октомври.

Тазгодишната концепция на Halloween 2017 е с тема Haunted House, а събитието ще посрещне хилядите гости в гора, пълна с неочаквани изненади. Разбира се, компромиси с музиката няма да бъдат направени и зад пулта.

Можете да спечелите 1 (една) от 2(двете) единични покани, любезно предоставени от огранизаторите на YALTA CLUB. Това може да стане като до 30 октомври (14:00 ч) ни изпратите на info@mikamagazine.com с правилен отговор на въпросът:

1. Кои артисти ще бъдат на диджей пулта в Haunted House?
А. Paco Osuna, Solardo, Fabio Florido и Liubo Ursiny.
Б. Paco Osuna, Tiesto, Fabio Florido и Liubo Ursiny.
В. Sandy Rivera, Solardo, Fabio Florido и Liubo Ursiny.

Имената на двамата печеливши ще бъдат публикувани на 31 октомври 2017. до 09:00ч. на сайта на www.mikamagazine.com, а победителите ще бъде известен по имейл и телефон с подробности за това къде и как може да получат наградата си.

Advertisement

Пожелаваме успех на всички!

Билетите за Halloween 2017 са в продажба в OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg.

Събитието е забранено за лица под 18 години!

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement