Connect with us

Култура

ИДАН РАХЕЛ с първи концерт у нас

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Музикалният посланик на толерантността Идан Рахел е официален гост на тазгодишния ТОЛ-ФЕСТ (TOLE-FEST) 2016 – Фестивал на толерантността. Събитието се организира за трета година и ще се проведе в София на 17 и 18 септември. ТОЛ-ФЕСТ е под егидата на Столична община и Посолството на Израел в България. 10% от приходите ще бъдат дарени на Български Червен кръст.

Oрганизатори на фестивала са Quadrant Beverages/Pepsi, Eurohold (Mazda & Fiat) & NuBoyana. Всички те вярват, че трябва повече да се говори за свободата в световен мащаб, а музиката и спортът са двете най-добри прояви на толерантността. Тази година събитието разширява формата си с концерта на световноизвестния музикант, композитор и продуцент Идан Рахел. Музикалното шоу ще се проведе на 17 септември на открита сцена под звездите, изградена сред внушителен античен декор във филмово студио NuBoyana.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“600″]IdanRaichel2[/media-credit]

Идан Рахел идва за първи път у нас заедно с изпълнители от мултикултурната си формация Idan Raichel Project, включваща над 150 музиканти от различни държави. Рахел си партнира със звезди като Алиша Кийс и Патрик Брюел, а през 2013 г. е поканен да изнесе частен концерт за американския президент Барак Обама.

ТОЛ-ФЕСТ 2016 продължава на 18 септември със станалия традиционен TOLE-RUN маратон. Благотворителният маратон на толерантността ще се проведе в центъра на София. Билетите за него ще бъдат пуснати до няколко дни. За трета година организатор на спортното събитие е спортен клуб „Бегач“. Участниците в маратона ще могат да избират между две дистанции: 13 км и 2 км масов крос, а той ще се проведе в централните паркове на София.

Advertisement

Билети за концерта на Идан Рахел могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на страницата на Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/idan-raichel-in-sofia-acoustic-show-nu-boyana-film-studios-438725/event.html, а също и в мрежата на TicketPro: http://www.ticketpro.bg/jnp/music/1920538-idan-raichel-in-sofia-acoustic-show.html.

Официални партньори на ТОЛ-ФЕСТ са: Сдружение за приятелство и сътрудничество между Израел и България, Спортен клуб „Бегач“, Right Rental. ПР консултант на проекта е M3 Communications Group, Inc.

Continue Reading
Advertisement