Connect with us

Музика

Идва третото издание на HippieLandia Festival!

Avatar

Публикувано

на

BLACK SUN EMPIRE

BLACK SUN EMPIRE, снимка: ПР

За трета поредна година посрещаме лятото под звездите на HippieLandia Festival!

Мулти-жанровото open-air събитие ще оживее на няколко сцени, разположени из живописния Парк на Летище София и по традиция ще посрещне легендарни артисти както от цял свят, така и от родната сцена.

Тази година сред хедлайнърите ще видим култови имена като ONYX, ENTER SHIKARI, SOULS OF MISCHIEF, BLACK SUN EMPIRE, DUSTIN ZAHN, DOPE DOD, COOH, DETEST, THE DJ PRODUCER, MULTIPLEX MC, HITO, SNTS, KIMYAN LAW.

Подробна информация около HippieLandia Festival следете тук: https://www.facebook.com/HippieLandiaMusicFestival/

Advertisement

Събитието следете тук: https://www.facebook.com/events/816807941859670/

COOH BASS STAGE и тази година посреща безпощаден line up.

Освен Иван Шопов /COOH/, куратор на сцената, на нея ще видим за първи път в България, благодарение на Австрийското посолство в София – KIMYAN LAW от лейбъла Blu Mar Ten.

Безкомпромисното live show на BLACK SUN EMPIRE и MULTIPLEX MC пък е оставило траен отпечатък върху меломаните още от първото издание на фестивала, така че чакаме с нетърпение епизод 2.

HITO

HITO, снимка: ПР

Advertisement

За първи път у нас ще видим и американските old school hip-hop титани SOULS OF MISCHIEF. Бандата печели сърцата на цял свят още преди 20 години с култовото си парче 93’ till infinity, в което се припознава не едно поколение фенове на хип-хоп културата.

На сцената редом до тях ще видим и хип-хоп великаните от ONYX и DOPE DOD, които многократно са доказали, че могат да вдигнат българската публика в облаците и буквално да разтърсят земята под себе си.

Качественото техно винаги е било важна част от фестивалната програма, така че и тази година ще се насладим на водещи изпълнители, а именно японката HITO, DUSTIN  ZAHN и испанецът SNTS, който ни гостува за втори път благодарение на Институт Сервантес София.

Българската публика отново има възможността да се докосне до взривоопасната енергия, носена и от британците ENTER SHIKARI, но този път под открито небе.

Трудно е да се придържаме към стилови рамки, когато трябва да определим нестандартното звучене на бандата, преплитащо пост-хардкор, метъл с  електронни стилове като дъбстеп, транс, индъстриъл, доза дръм-ен-бейс… Едно е сигурно – ENTER SHIKARI за пореден път ще отнесат главите на публиката с безпощадното си live show.

Advertisement

Преди ENTER SHIKARI на сцената ще видим и българската хардкор/фолклор банда – KHANЪ.

От българска страна ще чуем THE TOP STOPPERS, SAVA & NDOE,  DJ AKASHA, ILKO MIHAYLOV ( UNKLE BILLY), ATILA, SECTA, JFF SOUNDSYSTEM, а на drum & bass сцената ще се качат D-MENTAL, BETAFUTURE, JOY b2b GROZDANOFF, и, разбира се, техно ветераните BIRBEN, TEMPORARY PERMANENCE, JVDB & Cardioåctive.

Датата е 22 юни, мястото – Паркът на Летище София ✈

hippielandia4

снимка: ПР

БИЛЕТИ:

Advertisement

Билети „Ранно Пиле“ oт 35 лв. – разпродадени, от 40 лв. само в Магазин Яко /Ул. Граф Игнатиев №43/

Стандартни и онлайн билети от 40 лв. – разпродадени, от 45 лв. – в цяла България от мрежата на Ticketportal.bg и касите на ОМV, На Тъмно, книжарници Booktrading и НДК.

Онлайн билети директно от: http://bit.ly/HippieLandiaFestival2018

Фестивалът е финансиран от Програма „Култура“ на Столична Община.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement