Connect with us

Култура

Изабел Овчарова отново е “Причината”

Avatar

Публикувано

на

Причината 3

снимка: ПР

Младата авторка Изабел Овчарова предизвика вълнение в хиляди младежи и стана “Причината” за техните усмивки.

Дългоочакваното излизане на едноименния роман, с който младата авторка дебютира в художествената литература, постигна рекордни цифри в предпродажбената си кампания, която се проведе в периода: 09.05 – 18.05  в сайта на Издателство “Робертино”. Кампанията стартира с рекордни продажби, за 24 часа бяха заявени хиляди бройки от книгата и интересът продължава да нараства. През 2019 г. Изабел издаде и дебютната си биографична книга “Щастливей”, която спечели “Детска Вазова награда за литература” за 2019 г., само няколко месеца след издаването ѝ.

Официално книгата ще бъде налична за продажба във всички книжарници в страната от утре 19.05. 

Изабел Овчарова е автор, влогър, посланик на доброто и откривател! ”Причината” е първият художествен роман на Изабел. В него тя хваща читателя за ръка и го повежда през ежедневните битки в израстването на главните герои, с които заедно ще откриете смисъла на всичко- хубаво и лошо, което се случва с всеки един от нас. “Причината” ще ви усмихне, разплаче, развълнува и ще ви благодари. Ще ви подтикне да откриете Причината, заради която тази книга е в ръцете ви…

Advertisement

Изи има над 240 000 последователи в социалните си мрежи, където ежедневно нейните последователи се забавляват, учат и променят заедно с нея. Тя пренася тази магия и в книгите си, с които цели не само да накара хората да четат и да преоткрият любовта към тях, но и да се огледат в света около себе си, да го оценят и обикнат.

Линкове към профилите на Изабел: Instagram, YouTube, Facebook

Continue Reading
Advertisement