Connect with us

Lifestyle

Избирам теб, Любов оживява с iGreet

Avatar

Публикувано

на

Младата писателка Алеона де Кама продължава да изненадва с нетрадиционен подход към представянето на романа си “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ”. Специално за Свети Валентин, авторката подготви видео поздрав, който се възпроизвежда върху корицата на книгата й под формата на сърце. За да го видят обаче, потребителите трябва да изтеглят приложението iGreet, да го отворят и да насочат камерата към корицата на книгата. Чак тогава те ще надникнат в света на писателката Алеона де Кама – млада българка, модерна и образована жена, която отправя посланието към публиката „Единственият път е пътят на сърцето“.

Екипът на iGreet реализира идеята за специалното видео послание на книгата “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” с много желание. До сега българската компания е разработвала предимно поздравителни картички от ново поколение, чрез технология за добавена реалност, която, както обичат да казват от iGreet – създава най-вече усмивки.

Книгата “ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” може да бъде намерена само в сайта www.lovebook.bg, а  на 18 февруари от 17:00 в ресторант Red Coral Kitchen, Алеона де Кама ще се срещне със своите почитатели в стила на английската high tea традиция.

Още за iGreetпотребителите могат да научат повече и да свалят мобилното приложение iGreet App от сайта на компанията www.igreet.co. Tо е активно за операционните системи Android и iOS.

ИЗБИРАМ ТЕБ, ЛЮБОВ” е една истинска история за любовта и отношенията, за доверието и контрола, за страстта, болката и прошката. За способността да обичаме. В романа си авторката с впечатляваща смелост разказва историята на съвременна млада жена, която с лекота катери върхове в професионалното си развитие. В личния си живот обаче, се сблъсква с дефицити и противоречия, предпоставени от собствените й страхове.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement