Connect with us

Lifestyle

Избират най-красивия българин през май

Avatar

Публикувано

на

IMG 2743

Кастингът за „Мистър България 2016″ ще се проведе на 23 април, в хотел Маринела. По време на конкурса ще имаме възможността да видим 22 момчета, които ще дефилират с любимите бански на Леонардо Дикаприо, Брад Пит и Джордж Клуни- “Vilebrequin“.

Ще се насладим на най-новата спортна колекция на Carducci, както и стилните и елегантни костюми на M’SUIT , които видяхме на Sofia Fashion Week и тази година.

С тежката задача да оценят кой е най- красивия българин, ще се заемат носителката на короната “Мис България “- Наталия Гуркова, лицензиантката на конкурса „Мис Югозападна България“- Ани Палашева, класиралата се на шесто място българка на “ Мисис Свят 2016″- Десислава Крайчева, Мария Бонева – Sofia Fashion Week.

В очакване да потвърди своето присъствие в журето, е световно известният дизайнер Майкъл Херера, или просто“ М “ , както го наричат. Създател на модната линия- MTHEMOVEMENT , а част от клиентите му са звезди като Аштън Кътчър, Британи Мърфи, Бритни Спиърс, Джесика Алба и мн.др.

Зад организацията на тазгодишната надпревара за “Мистър България“, стои популярният лайафстайл специалист Атанас Лазаров, който е лицензиант на марката и собственик на PRofile Intetnational, както и екип от 30 човека- хореографи, дизайнери и модни специалисти.

Advertisement

Собственик на марката “ Мистър България“ е музикалния продуцент ДоноЦветков. Генералният партньор БНТ Свят, ще излъчи бляскавото събитие. Официлни медийни партньори: CODE Fashion,InLife tv,Hilife, информационна агенция Darts news, InLife и Plovdivwood.

Поп изпълнителите тази година до последно ще се пазят в тайна.

За първи път в историята на конкурсите за красота, всички момчета ще преминат през 3D сканиране, а изготвените фигури ще бъдат продадени на търг с благотворителна цел.

За победителите в престижния конкурс, реномирания хотел „Royal Spa Hotel“- Велинград и дизайнерския хотел “ Dune“, ще връчат своите специални награди , като генерални спонсори.

Всички желаещи да се запишат за участие на кастинга , могат да изпратят информация, снимки и телефон за контакт на посочения адрес: profile.bg@gmail.com

Advertisement
Continue Reading
Advertisement