Connect with us

Lifestyle

Избраха Андреа за “Най-известната българка в чужбина“

Avatar

Публикувано

на

IMG 5670
Снимки:ПРофайл international 
 
Андреа получи поредно международно признание за успеха си. Този път тя с горост взе наградата в Кипър, предават от ПРофайл. Тази година най-известното кипърско модно списание  раздаде своите награди „Enmoda International Awards“. Бляскавото събитие  се проведе през уикенда.
 
Тя направи силен удар на световната сцена. На церемонията по награждаване, Андреа получи  призът за „Най-известната българка в чужбина“
Модното списание се интересува горещо и от случващото се в светския живот у нас.

И като страничен наблюдател издателите решават, че красивата блондинка е най-заслужила да получи това призвание, благодарение на своя усилен труд, с който успя да популяризира работата си далеч извън границите на България. Поредното признание за Андреа от кипърското модно списание идва на фона на куп други международни награди през годините. Две поредни години – 2015 и 2016г., тя бе обявена за „Най-добрата певица на България“ на Big Apple Music Award. На същите награди грабна и приза за „Най-добър балкански изпълнител“ миналата година. 

 

В Кипър Андреа е не само като успешен изпълнител, но и истинска модна икона.

На стилното парти след церемонията,родната певица бе забелязана в компанията на Faydee. Той се качи на сцената на ежегодните награди на „Enmoda“, заедно с Mohombi, Claydee, Alex Mica, Anda Adam, Willy William и много други звезди от международната сцена.

 В събитието  взеха участие   звезди от над 20 държави и  се излъчи на живо по Fashion One, както и по националния канал BRT.

Advertisement
 
Continue Reading
Advertisement