Connect with us

Tехнологии

Избраха IRIS Solutions за Програмата за иновации на Visa

Avatar

Публикувано

на

Стартапът IRIS Solutions, бе избран за участник във втория сезон на Програмата за иновации на Visa, развивана от фонда за рискови инвестиции Eleven.

Програмата се фокусира върху финтех и разплащания, но второто й издание потърси и решения в сферата на устойчивото развитие и социалното предприемачество. Програмата цели и насърчаване на достъпа на повече жени до платформата.

“Щастливи сме, че усилията ни бяха оценени. Вярвам, че участието ни в програмата ще ускори процеса по разработване и валидиране на продуктите на IRIS Solutions. Компанията ни е лицензирана от БНБ платежна система, която има и лиценз за европейски доставчик на платежни услуги. Ние дигитализираме банковите сметки като ги превръщаме в платежно средство и така улесняваме разплащанията – те стават безконтантни, изгодни и с висока защита”, коментира Галя Димитрова, управляващ партньор в IRIS Solutions.

Програмата за иновации на Visa и Eleven дава възможност за достъп до технологичната инфраструктура на Visa  и глобалната мрежа от партньори и клиенти.

„Радваме се, че IRIS Solutions e част от програмата. Амбициозният екип и технологичните възможности на решението са сериозна предпоставка за успех. Очакваме с нетърпение да станем част от този процес“, коментира Веселина Маркова, програмен мениджър в Eleven Ventures.

Continue Reading
Advertisement