Connect with us

Tехнологии

Извит монитор на AOC обещава на геймърите пълно потапяне във виртуалния свят

Avatar

Публикувано

на

C3583FQ BS front to left yellow design 72dpi RGB

снимка: ПР

AOC, една от глобалните марки на пазара на дисплеи, представи 160 Hz извит геймърски монитор, който дава на потребителите напълно поглъщащо преживяване в игрите, поточното видео и филмите – AOC C3583FQ. Геймърите получават по-пълно зрително преживяване, когато се чувстват обградени от техния виртуален свят. Точно това постига AOC C3583FQ: С радиус от 2000 мм той е по-извит от други аналогични модели и предоставя на геймърите забележително високо ниво на „потапяне“ в картината.

Това вълнуващо ново преживяване е допълнено от екстремно бърза скорост на опресняване от 160 Hz, Adaptive-Sync технология (съвместима с FreeSync™, с обхват от 45 до 160 Hz) и Wide Full HD резолюция (2560 x 1080 пиксела). Всичко това осигурява ултра плавна игра без накъсване, входно закъснение или замазване. В допълнение, този монитор предлага два HDMI (MHL) порта и два DisplayPort входа, и така покрива най-модерните стандарти за връзка.

Още подобрения за очите и ушите

Моделът е снабден с MVA панел, който изобразява по-дълбоко черно и има по-висок контраст 2000:1. По този начин всяко съдържание изглежда още по-добре в сравнение с TN панелите, при запазване на кратко време за отговор на пикселите от 4 ms. След включване на режима за „геймърски цветове“, яркостта и контраста ще бъдат оптимизирани в още по-голяма степен за игри. Нещо повече, широките зрителни ъгли от 178° са удобни не само за потребителя пред екрана, но и за зрителите, които гледат отзад – например на LAN партита или офис събития. Допълнителните комфортни екстри включват мощни вградени стерео говорители и аудио конектори.

Advertisement

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“640″]C3583FQ-BS_front_top_72dpi_RGB[/media-credit]

AOC C3583FQ ще бъде наличен през февруари 2016 г. на препоръчителна крана цена от 1559 лв. с ДДС.

Повече детайли за извитият геймърски монитор AOC C3583FQ: http://aoc-europe.com/en/products/c3583fq%252Fbs

AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласния сервиз, атрактивните дизайни, ергономичните и иновативни продукти, щадящи околната среда и конкурентите цени са причините, заради които все повече и повече крайни потребители, корпоративни мениджъри и дистрибутори се доверяват на AOC. AOC предлага дисплеи, които задоволят изискванията на всеки тип потребител, независимо за професионална, домашна или гейминг употреба. AOC е подразделение на TPV Technology Limited, най-големият производител на LCD дисплеи в света.

Continue Reading
Advertisement