Connect with us

Кино

Излезе нецензуриран трейлър за ТЕД

Avatar

Публикувано

на

Точно когато си мислехме, че Тед не може да стане по-циничен, Universal ни изненадаха с нов нецензуриран трейлър на продължението на култовата комедия.

Още в първите кадри на новия трейлър Сет МакФарлан не изневерява на себе си и ни отнася в една галактика много далеч, отдавайки почит на предстоящата премиера на „Междузвездни войни: Силата се пробужда“. Като луд фен на сагата, МакФарлан не за първи път прави рефенции към култовата поредица. Той направи Star Wars Special на най-известаната си поредица Family Guy.

Двете приятелчета Тед и Марк Уолбърг ще избухнат с нова сила този юни, като категорично ще ни убедят, че нито са поумнели, нито порастнали кой знае колко. На лов за идеалната сперма, нахлуване с взлом в къщата на Том Брейди, опит на една плюшена играчка да докаже, че е човек – всичко това, подкрепено обилно с нов сорт марихуана, и още много ни очаква с ТЕД 2.

Още една любимка на МакФарлан – Аманда Сейфрид доказва, че мястото й определено е във филма – тя нито е сред най-праволинейните хора, нитое типичен адвокат.

ТЕД 2 ще избухне в кината от 26 юни.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement