Connect with us

Събития

Изненади от Мтел очакват феновете на ските в Боровец този уикенд

Avatar

Публикувано

на

Мтел е приготвил редица изненади за феновете на ски спорта, които ще гледат на живо стартовете от Европейската купа за жени в Боровец този уикенд. Като генерален спонсор на състезанието телекомът е изградил специална зона за забавления, в която присъстващите ще могат да участват в множество игри с награди.

За най-добрите в игрите Мтел е приготвил специален подарък – смартфон LG K10. Телефонът има 5,3-инчов екран, а камерата му е 13 мегапикселова, заради което устройството е подходящо за снимане и правене на селфита. Освен технологичните награди, ще има и зимни подаръци – ранички, термоси, touchscreen ръкавици и много други.

Зрителите в Боровец ще могат да видят отново и Здравко – талисманът на Мтел, който дава съвети за безопасно каране по пистите. Той отново ще напомня от какви опасности трябва да се предпазваме, докато караме ски или сноуборд.

Мтел започна партньорството си с Българската федерация по ски през 2009 година. Оттогава насам компанията е подкрепила стартове на Световната купа по ски пет пъти. Като част от партньорството Мтел, се присъедини към инициативата на БФСки „Научи се да караш ски“. Благодарение на нея над 17 хиляди малчугани са получили безплатни курсове по ски досега.

Continue Reading
Advertisement