Connect with us

Lifestyle

ИКЕА каталог 2021 представя още повече идеи за всеки дом

Avatar

Публикувано

на

IKEA catalogue2021

снимка:ПР

Тази година ИКЕА каталог отбелязва своя 70-годишен юбилей, както и 10-тия си рожден ден в България. Затова той е под формата на специално издание, полезно практически за всяко домакинство, истински съветник за по-добър живот у дома.

Животът е поредица от новости, обрати и важни решения. Понякога те са планирани, а понякога идват неочаквано и изискват нов начин на мислене, нови перспективи, нови навици и решения. Напоследък в дома се пренесоха офисът, училището, детската градина и така възникнаха нови нужди, свързани с обособяване на мини-кътове, специални интериорни решения и реорганизиране на домашното пространство.

ИКЕА каталог 2021 идва на помощ със съвети и отговори на тези нови нужди. В него са събрани интелигентни, свежи и практични идеи, дизайнерски решения, интериорни предложения и поредица от съвети „Как да…“ и „Няколко стъпки за…“ организиране на дома. Те са съчетани по практичен и функционален начин за обзавеждане на малки и големи пространства с ограничен бюджет и време. Каталогът показва на хората как всеки един кът у дома може да бъде оползотворен по нетрадиционен и творчески начин и да се превърне в мини офис, място за учене на новите уроци или за срещи с приятели.

„Животът у дома никога не е бил толкова важен, колкото е сега. Последните няколко месеца ни го показаха и ние от ИКЕА искаме да помогнем на хората в организирането му по възможно най-добрия начин. Затова предлагаме интериорни решения, предназначени както за големи, така и за малки пространства. Уютният дом може да бъде практичен и функционален и ИКЕА каталог 2021 ни помага да осъществим това“, споделя Йоана Цонева, маркетинг мениджър на ИКЕА.

Освен това ИКЕА каталог 2021 има за цел да вдъхнови хората да живеят по-здравословен и по-щадящ природата живот у дома. Ето защо той включва предложения, свързани със стратегията на шведския бранд да използва все повече рециклирани материали в производството на мебели и аксесоари за дома. В каталога са предложени продукти, произведени от рециклирани пластмаса, дърво или памук. Те са вдъхновени от кръговата икономика и естествените материали.

Advertisement

Юбилейният брой на каталога вече очаква своите читатели и може да бъде намерен в магазините на ИКЕА, както и онлайн.

Следете всичко около ИКЕА тук: Website , Facebook , YouTube и Instagram

Continue Reading
Advertisement