Connect with us

Кино

ИКЕА представя прожекция на Блок Кино в Перник

Avatar

Публикувано

на

blok kino2 1

За първи път тази година по инициатива на ИКЕА филмовият фестивал Блок Кино събира перничани и гости на града, за да гледат заедно български филми на открито на 19 август (събота) в парк “Централен”. Всички любители на българското кино ще се настаняват на удобни мебели от ИКЕА и ще се насладят на специалната прожекция на игралния филм “Кецове” и късометражната комедия „На червено“. Прожекцията е безплатна и отворена за всички гости на града, а и за столичаните, които могат лесно да хванат влака за Перник и да станат част от едно различно лятно приключение.

Kaкто на всички прожекции от програмата на Блок Документално кино в софийските квартали до момента, така и в Перник ИКЕА организира специален приключенски кът с продукти от лятната си колекция. Зрителите могат да се снимат и споделят снимката си в Instagram с #мястозаистории и #истинскихора, за да участват в томбола за награди, с които могат да продължат летните си приключения.

Разказвайки истински истории на истински хора с българско игрално и документално кино, инициативата на Блок Кино и ИКЕА въвлича зрителя в случки от реалния живот, а съпреживяването на емоциите на героите сближава хората от публиката на необичайни места под лятното небе. Tъй като мисията на ИКЕА е да прави местата за живот на многото хора по-добри, брандът застава зад фестивала за трета година и подкрепя гостуването му в нови места, за да доближи истинските истории до истинските хората в местата от ежедневния им живот.  

Всички прожекции започват от 20:45. Вход свободен.

Следете лятното кино приключение на ИКЕА на:

Advertisement

Facebook събитие за прожекцията в Перник

Facebook страницата на IKEA

Facebook страницата на БЛОК КИНО

уебсайта на БЛОК КИНО

и в Instagram с #мястозаистории и #истинскихора

Advertisement
Continue Reading
Advertisement