Connect with us

Култура

ИК Колибри представя „Острието на Тишал“

Avatar

Публикувано

на

Cover-Ostrieto-na-TishalНа 20 октомври излиза „Острието на Тишал“ – книга втора от култовата поредица „Отвъдие“ на Матю Стоувър!
„Острието на Тишал“ (превод: Васил Велчев, 648 стр., цена: 25 лв.) отново ни пренася в Отвъдие – един свят на магия, храбри битки и фантастични създания. Спомняте си Каин, Острието на Тишал, страховит убиец на владетели и благородници, злодеи и герои, който в родния си свят е суперзвездата Хари Майкълсън. Преди шест години Ма’елКот – бог на Отвъдие – задържа Палас Рил в безмилостната си хватка и Каин се закле да я спаси. Сега Хари Майкълсън е единственият човек, който стои между бездушните корпоративни господари на Земята и зелените хълмове на Отвъдие.

Матю Удринг Стоувър е автор на първокласна фентъзи и фантастична литература, известен и като страстен почитател на бойните изкуства. Поредицата „Отвъдие“ без съмнение е върхът в оригиналното му творчество. Сам той определя „Героите умират“, първата книга от серията, като „къс яростно забавление и размисъл върху жестоките развлечения на човечеството – и като концепция, и като културна мания“. С „Острието на Тишал“ забавлението продължава – все така яростно, ефектно и неустоимо!

Continue Reading
Advertisement