Connect with us

Събития

Инна ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март (неделя)

Avatar

Публикувано

на

INNA3b

снимка: ПР

Певицата ще загрява с кокосови орехи, тибетска медитация и веган специалитети

Топ звездата на световната поп сцена, румънката Инна вече активно се подготвя за първия си самостоятелен концерт у нас в старопрестолния град Велико Търново, тази неделя, 17 март. След интензивно турне зад океана в Мексико, САЩ и Доминиканката република, Инна се завръща на родните Балкани, за да наелектризира родните поп и денс маниаци с най-големите си хитове.

Румънката споделя, че вече няма търпение най-после да види красивото Велико Търново, за което  са й споделяли не един и двама нейни близки, възхитени от величието на старата ни столица, радваща се на огромна популярност сред туристите от северната ни съседка през последните години. Инна е поръчала на организаторите да я зарадват с панорамна обиколка из най-големите забележителности на града като е проявила завиден интерес към многовековната му история.

Броени дни преди концерта си в ДКС „Васил Левски“ Инна изпрати изискванията си за престоя си у нас. Тя е пожелала хотелът й да бъде зареден със завидни количества кокосови орехи, които са част от енергийния й ритуал за подгряване преди всяко нейно шоу. Ароматни свещи и тибетска релакс музика допълват медитативните й практики, след които я виждаме толкова красива, свежа и пълна с енергия на сцена.

Advertisement

Специално веган меню, с което Инна поддържа фигурата си, е задължително изискване към готвачите в хотела за целия престой на Инна. То включва както изключителни зеленчукови деликатеси, така и микс от супер храни  от различни краища на света като чия, мака и годжи бери.

Концертът на Инна във Велико Търново на 17 март в ДКС „Васил Левски“ е част т културния календар на Община Велико Търново. Билети могат да се закупят от Туристически инфрмационен център „Велико Търново“ и мрежата на Eventim от 20 до 40 лв. От специална цена 15 лв.  могат да се възползват студентите.

Continue Reading
Advertisement