Connect with us

Lifestyle

Иновация в сватбите в Кемпински Хотел Зографски

Avatar

Публикувано

на

2-wed-cake_600_10115Вдъхновен от вековната сила на скъпоценните и полускъпоценните камъни, Кемпински хотел Зографски София внася нова нотка на тайнственост и символика към сватбения ден – нови сватбени менюта с имената на най-популярните камъни. Идеята е те да служат като защитни амулети, а посланието е ясно: да се засили радостта и енергията на бъдещото семейство.

Розовият кварц, познат като камък на сърцето, любовта и красотата, бди над семейното щастие, укрепва приятелството и засилва положителните емоции. Амазонитът пази топлината на семейното огнище, давайки стабилност на двойката и извисявайки семейният дълг. Александритът разкрива силата на характера и помага на онези, които се вричат във вярност. Рубинът е камък на страстта, защитата и просперитета. И още… и още…

Съобразени с всяко желание за уникалност и всеки бюджет, „скъпоценните менюта“ вече се радват на голям интерес от страна на младоженците. Те включват изискани специалитети, приготвени с любов и майсторство от главния готвач Андрей Стоилов и екипа му – за моменти на вдъхновение и специални спомени!

Но това не е всичко. Нужно е още нещо, което да постави достоен финал, а това може да стане най-добре с елегантна и вкусна сватбена торта. Ние ви предлагаме вълнуващи идеи, с които да добавите още блясък към този най-важен ден! С внимание към детайла, ненадминатият виртуоз в сладкарството Александър Цеков създава грандиозни сватбени торти, украсени с цялата красота на свежи цветя в стила на сватбената рокля, както и мини сватбени десерти с формата, цвета и обаянието на голямата торта!

Като тенденция през последните години се наблюдава празнуването на сватбени тържества през делничните дни. Верен на стремежа към иновативност и разбиране на гостите, за сватба в делничен ден Кемпински Хотел Зографски Ви кани да се възползвате от специалната оферта: стилно тържество без заплащане на наем зала, както и 10% отстъпка от договорения пакет.

Празнувайте в Кемпински София!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement