Connect with us

Спорт

Интерактивен екран излъчва Шампионска лига, само ако хората гледат заедно.

Avatar

Публикувано

на

DSCF9527

Ако осминафинал за Шампионската лига не е достатъчен повод да се събереш с приятели, Heineken ти дава още един. Интерактивният екран The Jigsaw, намиращ се в центъра на София, e с размери 9 х 6 метра, перфектна картина и може да те направи част от истинско шампионско изживяване за полуфинала на турнира… Но за да се възползваш от него в пълна степен, трябва да играеш отборно и да доведеш приятели.

Екранът е разделен на 80 части, всяка от които е интерактивно свързана с една от седалките пред него и се активира, само ако бъде заета (и да, разбира се, веднъж щом хората се съберат и мачът започне, може да се става). Всеки стол е снабден с детектор за движение, който отчита кога мястото е заето и изпраща сигнал към екрана. Виж The Jigsaw в действие в приложеното видео.

 

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]DSCF9455[/media-credit]

Запази си едно от 80-те места за полуфинала на 27 април на http://www.heineken.com/thejigsaw, защото двама от присъстващите ще получат самолетен билет и достъп до Heineken Ibiza Final — събитие, организирано специално за финала и съчетаващо емоцията от двубоя с атмосферата на средиземноморския остров. Не забравяй да поканиш приятели, защото шампионските вечери трябва да бъдат споделяни.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement