Connect with us

Музика

Ирина Флорин пуска видео към песента „3“

Avatar

Публикувано

на

pr

В началото на февруари, в столичния клуб Black Label, Ирина Флорин събра актрисите Койна Русева и Касиел Ноа Ашер, за да заснемат видеото към най-новият й сингъл „3“. Лентата е режисирана от Васил Стефанов, който преди това работи с певицата по видео версията на песента „Очакван непознат“.

„Още като чух парчето си представих три завършени жени, които сами са се изградили като личности. И веднага ми хрумна идеята за Койна и Касиел.“, споделя Ирина пред Lifestyle.bg

Стайлингът в „3“ прелива от една визия в друга, гарнирано със спонтанните настроения на трите дами.

По време на снимките не мина и без инциденти. Крехката Ирина Флорин, на която се беше паднало режисьорски да пуши пура, колабира за секунди и изправи на нокти целия екип… Снимките бяха преустановени за час и половина. Изпълнителката на „До кога“ бързо влезе във форма и снимките продължиха. През целия снимачен ден трите момичета се забавляваха и скандализираха със своенравието си режисьора.

Сюжетът на „3“ следва този на текста в песента – три жени, които могат да бъдат приятелки. Те са със своите неудачи и успехи в любовта, амбиции и желание да задържат на всяка цена и с всякакви средства

Advertisement

любимия човек. Текстът е много силен, актуален и женски, в същото време и много съществен.“, разкрива сюжета на видеото Ирина пред Lifestyle.bg.

Сингълът „3“ е част от нов музикален проект, по който работи в момента Ирина Флорин. Видео версията на „3“ ще бъде факт в ефира на 6.03.2015.

В момента Ирина работи по още два нови сингъла, които ще бъдат факт през тази година.  Едната песен е с клубно звучене и ще покаже певицата в съвсем  различна светлина, а другата, която ще излезе в средата на есента, е балада. Двете песни са дело на Момчил Колев, който работи за Ирина от дълги години.

Музика: Момчил Колев

Текст: Ваня Щерева

Advertisement

Аранжимент: Георги Георгиев – Остава

Оператор и режисьор: Васил Стефанов

pr2

 

Continue Reading
Advertisement