Connect with us

Поп

ИРРА представя видеоверсията на „Секунда време”

Avatar

Публикувано

на

irra1

Две седмици, след като представи официално аудиото на песента „Секунда време”,  ИРРА вече е готова и с видеоверсията на сингъла. Четиридесет човека снимачен екип работиха с певицата повече от 24 часа при заснемането на „Секунда време”. Режисьорът Поли Генчева (ко-продуцент на филма „Съдилището”) беше избрала като локация супермодерната фабрика за пелети в село Доганово. „Основната идея на видеото е любовта и отношенията в една връзка, които преминават от едно състояние в друго. Единият гони, другият бяга, сменят се, намират се, изгубват се отново, пак се намират и естествено всичко това е на фона на секундата време”, споделя идеята си за видеото Поли Генчева, която до момента е снимала предимно филмови продукции и това е първото й музикално видео.

В „Секунда време” на ИРРА партнират чаровният актьор Димитър Банчев и сексапилните балерини от балет M Dance – Елица и Маргарита.

В рамките на четири минути певицата сменя няколко взии дело на Мина Кайе и Слав Анастасов. „Процесът по създаването на визията беше изключително интересен, защото и Мина, и Слав са невероятни професионалисти и доста близки до мен хора. Водени от актуалното в момента, успяха да го внедрят в моя образ и така да запазят индивидуалността ми и да покажат една нова ИРРА“, признава певицата.

Видеото на „Секунда време” беше представено за първи път в ефира на предаването „Преди обед” по bTV, а няколко часа след това феновете видяха и целата версия на  клипа в официалния канал на певицата във Vbox7.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]irra2[/media-credit]

 

Advertisement

режисьор ПОЛИ ГЕНЧЕВА; оператор КРАСИМИР АНДОНОВ; сценарист ПОЛИ ГЕНЧЕВА; продуцент ИРИНА РУСЕВА; изпълнителен продуцент ПОЛИ ГЕНЧЕВА; фотограф на терен ДЕСИСЛАВ ЧЕРВЕНКОВ; музика МАГА; стилист МИНА КАЙЕ; грим СЛАВ АНАСТАСОВ; в ролите: ИРРА, ДИМИТЪР БАНЧЕВ, МАРГАРИТА И ЕЛИЦА (БАЛЕТ M DANCE)

 

Линк към видеото от Vbox7

http://vbox7.com/play:b48e8f6529

Advertisement
Continue Reading
Advertisement