Connect with us

Музика

И двойна покана да видят на живо SLASH печелят…

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

M.E.MUSIC има изключителното удоволствие да ви представи едно забележително рок събитие в музикалната карта на лято 2015г. – кралят на китарата, емблематичното лице на Guns‘n‘Roses, единственият и неповторим SLASH!

Без съмнение Слаш е в Топ 10 на най-великите китаристи на всички времена. Познатият на цял свят виртуозен музикант и неповторим бохем по душа, за своята 30-годишна кариера, оставя трайна следа в легендарни банди  като Guns’n’Roses, Velvet Revolver, Slash‘s Snakepit и още редица солови проекти.

Дни преди концерта на SLASH в София обявяваме имената на 3-мата печеливши в нашата игра: Мария Симонска, Стефан Григоров и Силвия Ангелова,  които ще могат да изживеят на живо магията на рок-музика. Те отговориха правилно на въпроса:

Как се казва видеоиграта, в която SLASH е главен герой? – BANDFUSE

и печелят по 1 (една) двойна покана за събитието. Поканите са предоставени с любезното съдействие на огранизаторите от М.Е. Music.

Advertisement

SLASH feat. Miles Kennedy & The Conspirators ще пристигнат у нас в състав: Слаш – китара, Майлс Кенеди – вокал, Брент Фиц – барабани и Тод Кърнс – бас. Концертът се очаква да бъде едно от най-силните рок събития на лято 2015, с уникален репертоар от последния албум на бандата, както и вечните хитове на Guns’n’Roses, Velvet Revolver, Slash’s Snakepit и много други.

Специален гост на концерта ще бъде примата на българския рок МИЛЕНА, която със своите музиканти ще открие концерта и ще подгреее публиката с вечните си рок химни “Не’ам нерви“, “Машина за месо“, “Директор на водопад“, “Робърт“, “Ха-ха“, “Истина“ и много други.

Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Концертът ще се състои на 29 юни 2015г, понеделник, София, зала „Христо Ботев“, 20:00ч

Advertisement
Continue Reading
Advertisement