Connect with us

Музика

И победителите в играта са…

Avatar

Публикувано

на

Тодор Петров и Светослава Панайотова ще чуят на живо дебютният албум “One In Spirit” на Zafayah тази вечер в клуб *MIXTAPE5*.

Специален гост на вечерта ще бъде легендарният германски музикант Jahcoustix едно от водещите европейски реге-имена за последните 10 години – с 6 успешни албума зад гърба си и хиляди участия из целия свят. В шоуто ще се включат известни български артисти, обединени от любовта си към реге музиката. Това са Волен Милчев & Jahmmi Youth,KappaIrie, KinDread, Dub Constructor и selector Lazy Face.
В последните няколко години Zafayah набра сериозна скоростс десетките впечатляващи лайв изпълнения из цялата страна и новината за скорошна поява на дебютен албум.През 2014г. на бял свят излезе и съвместното парче сJahcoustix, което доведе германската звезда на гости на българската реге сцена. Днес Zafayahсе радва на творческите си успехи и зад граница – копродукции и участия на големи реге-сцени във Великобритания, Гърция, Германия, Словения, Швеция, Непал, Индия и много други. Във вечерта на официалната промоция, феновете ще могат да се сдобият със свое копие от дебютния албум на Zafayah.

Продукцията е старателно дело на Roots Rocket & Music Clinic Records, а представянето й ще се случи в партньорство с клуб *MIXTAPE 5*.

Continue Reading
Advertisement