Connect with us

Компании

И през този зимен сезон Мтел ще подкрепи Българската федерация по ски

Avatar

Публикувано

на

И тази година Мтел е сред генералните спонсорите на Българската федерация по ски (БФСки). С подкрепата на телекома, България за първи път ще бъде домакин на състезанието за Европейската купа в алпийските ски с 4 старта за жени.

Първите два старта ще са в Пампорово на 9 и 10 февруари 2016 година, като елитът в Европейската купа ще се състезава в дисциплината слалом. След това състезателките се местят в Боровец, където на 12 и 13 февруари ще се проведат два гигантски слалома за купата. Рейс директор и на четирите старта ще бъде Виктор Гичев, а инициативата ще се реализира от БФСки с подкрепата на курортите Пампорово и Боровец, Министерството на младежта и спорта и генералните спонсори на федерацията.

За поредна година Мтел ще подпомогне и следващото поколение ски таланти, като подкрепи съвместната програма на Министерството на младежта и спорта и БФСки „Научи се да караш ски“. В рамките на инициативата стотици деца в цялата страна  получават напълно безплатно уроци по зимни спортове от квалифицирани инструктори.

 

Continue Reading
Advertisement