Connect with us

Музика

Йоргос Даларас отмени концертите си в Атина и Кавала

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

На 5 август обновеният стадион в град Созопол – „Арена Созопол“, ще посрещне гръцката мегазвезда Йоргос Даларас. Изпълнителят ще посети България за първи път по покана на фондация „Солей“ и община Созопол. Поради трудната ситуация в Гърция изпълнителят отмени поетите си ангажименти в Атина и Кавала. След пускане в продажба на билетите за събитието в Созопол и предизвиканият голям интерес към гръцката икона в музиката, билетите от ценова категория 40 лева са напълно изчерпани. Организаторите решиха да отворят още места за продажба и пускат допълнителни 1000 билета за концерта, които могат да бъдат намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн ТУК.  За да могат да бъдат близо до своя любимец, най-големите почитатели на звездата и гръцката музика могат да закупят и ВИП билети.

Йоргос Даларас е гръцки музикален изпълнител роден  през 1949 година, в Неа Кокина /Пирея. Първите му изпълнения са в стил лаика, ребетика и димотика. Работи с едни от най-известните личности в музикалното изкуство, между които композиторите Микис Теодоракис, Манос Хадзидакис, Калдарас, Лоизос, Маркопулос, Пану и много други. Също така записва и прави съвместни проекти с Пако де Лусия, Ал ди Меола, Ариел Рамирес, Горан Брегович, Стинг, Брус Спрингстийн, Питър Гебриел и др. С гъвкавия си глас и сценично присъствие Йоргос Даларас става много популярен в цял свят.

Даларас може да се похвали с продажби за над 15 милиона копия от албуми, стотици концерти, десетки турнета в цял свят, а сега с участие и в България. Родните му фенове ще се насладят на едни от най-големите му хитове през годините. С какво ще изненада българите ще можете да разберете лично на стадион „Арена Созопол“.

Концертът на Йоргос Даларас е на 5 август 2015 година, стадион „Арена Созопол“. Начало: 20:30 часа. Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 40 до 60 лева.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement