Connect with us

Lifestyle

Йорданка Христова ще доведе морето в София

Avatar

Публикувано

на

БТС ЙОРДАНКА ХРИСТОВА С ЕКИПА НА БТС

снимка: PR

Вечните хитове на примата на родната естрада Йорданка Христова ще доведат морето в София с откриването на басейна в обновената градина на най-зеления ресторант в София – Maxim Restaurant and garden в бившия Дипломатически клуб в Горна баня. 

В нощта на Maxim Pool&Garden Grand Opening на 31 май вечерта звезди от сцената и екрана ще се насладят на последния писък сред летните коктейли, с любезното съдействие на Hendrick’s Gin, Monkey Shoulder-scotch whisky, Davidoff и Transimport.
Ресторант Максим е разположен в полите на Витоша на територията на Дипломатически клуб в комплекс ,,Глория Палас, основан през далечната 1962 г. 

„Наш приоритет е да продължим дългогодишните традиции на обекта, традиции обединяващи поколения аристократи на стара София“, разкриват своите амбиции домакините. 

Ресторантът, в който преди дни се събраха олимпийски шампиони от три поколения за 60-ия юбилей на Спорт Тото,  разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места. 

Ресторантската част се помещава в три етажна сграда – на първия етаж е Тенис клуб с Кафе бар – там през уикенда премиерът Бойко Борисов за поредна година ще влезне в надпревара с куп звезди от спорта, с бизнесмени и политици за ВИП-турнира, който по традиция се провежда на този корт. 

Advertisement
Комплексът разполага и с лятна градина с открита детска площадка, на втория етаж – основната ресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус. На третия етаж се разполагат ВИП залите с общо 42 седящи места.
Continue Reading
Advertisement