Connect with us

Музика

„Кажи ми вече всичко“ на VenZy и Били Хлапето излиза в оригинален вариант

Avatar

Публикувано

на

След тримесечен престой по върховете на еърплей чартовете, „Кажи ми вече всичко“ на VenZy и Били Хлапето излиза в оригинален вариант. За разлика от ремикса на DiMO BG, оригиналната версия е с по-меланхоличен, прочувствeн саунд и откровен текст, като това дава идея на режисьора Виктор Антонов-Rikk да заснеме ексклузивни кадри за нея и да създаде алтернативен финал на видеото.

Двамата артисти работиха заедно за първи път по „Кажи ми вече всичко“, но творческото им партньорство се развива със светкавични темпове, а резултатът е повече от великолепен. Музиката е на Algoriddim и Илия Григоров, текстът – на Били Хлапето, Графа, Илия Григоров и VenZy, a аранжиментът на оригиналната версия е на Algoriddim. Творческият процес по направата на емоционалното парче е дълъг и мащабен – музиката е резултат от общите усилия на Algoriddim и Илия Григоров, а VenZy съвсем спонтанно се включва в проекта, който по начало бил предназначен за солов трак на Били Хлапето. С течение на времето, песента придобива форма и постепенно се появява текста, в който се включва и Графа като автор.

Вдъхновени от успеха и това как публиката приема тяхната работа, Venzy и Били вече работят по нови проекти, за които феновете им тепърва ще чуят, а за момента ще могат да се насладят на оригиналната версия на първата колаборация на любимците си.

[media-credit name=“Нели Куртева“ align=“aligncenter“ width=“683″]VenZy - sn. Neli Kurteva[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement