Connect with us

Музика

“Кажи ми вече всичко” е най-въртяната BG песен

Avatar

Публикувано

на

Kaji mi veche vsi4ko

Само две седмици след премиерата си, дуетният сингъл на VenZy и Били Хлапето “Кажи ми вече всичко” е на върха в класацията на най-излъчваните български песни, а само крачка го дели от абсолютния връх в чарта за най-въртяните хитове в ефира въобще. Българските звезди не се справиха единствено с конкуренцията на Ellie Goulding, която с песента си “Love Me Like You Do”  ги бие по ротации, но тенденцията песента да се превръща в любима на всеки, който я чуе, им дава шанса да са номер 1 съвсем скоро.

Интересното за “Кажи ми вече всичко” е, че първоначално излиза в ремикс  на DiMO BG, но съвсем скоро феновете ще могат да чуят и бавната оригинална версия на сингъла. Композицията е създадена от екипа на Монте Студио с авторското участие и на звездите в парчето.

В канала на Монте Мюзик в YouTube откриваме множество положителни коментари, като един от тях прави силно впечатление и радва целия екип, който стои зад проекта: “VenZy и Billy Hlapeto сякаш са продукт на западна супер продукция. Тези момчета знаят как да правят хитове! Изумително ново звучене, супер елегантен и секси клип! Времето се рони и надава в мене викове… Хиляди въпроси върху хилядите рани.. Нали любов беше… Защоо ли… Не ми е безразлично…Не мога да отричам: Докоснаха ме. Казаха ми всичко. А на вас?“. От лейбъла благодарят на Меги Досева за милите думи и обещават скоро да издадат оригиналната версия на песента, която вече има и клип.

Continue Reading
Advertisement