Connect with us

Култура

Как да продаваме успешно в България?

Avatar

Публикувано

на

Как да продаваме успешно в България, като изградим продажбен процес който ще увеличи значително резултатите ни и ще ги направи постоянни, научаваме от известния бизнес консултант и търговец Хари Аничкин, в книгата му „Вземете парите! Българската книга за продажби” (ИК „Сиела”).

Изданието предлага 30 начина да подобрите продажбите си и да станете професионален търговец веднага, след като прочетете тази  книга.

Авторът на програмата за обучение на мениджъри и търговци „Лемън мениджмънт” – популярният търговец и бизнес консултант Хари Аничкин, разкрива методите за успешни продажби и дава полезни съвети как да овладеем изкуството на търговията и продажбите в книгата си „Вземете парите! Българската книга за продажби”.

Благодарение на дългогодишния си опит като търговец и консултант по продажби Аничкин описва подробно различните етапи от процеса на продажбата и дава съвети от личния си опит и от опита на успешни търговци и фирми за това как да се привлече вниманието на клиентите, как да се общува с тях, какви типове клиенти има и какви стратегии е най-добре да бъдат приложени при всеки различен тип, както и каква е тайната на дългосрочните отношения с клиентите. Авторът  предлага своя собствена типология на клиентите и тяхното потребителско поведение.

Книгата е своеобразен наръчник за всеки, който се интересува и(ли) занимава с търговия. Благодарение на 30-те начина за подобряване на продажбите , които Аничкин предлага, всеки може да стане професионален търговец за максимално кратко време.

Advertisement

Ето какво казва в книгата си „Вземете парите. Българската книга за успешни продажби” самият Хари Аничкин:

Един от най-големите проблеми на търговските фирми, чиито резултати не са задоволителни, е, че не разполагат с подготвени търговци, които да познават процеса на продажбата. Във фирмената им политика не съществува план за комуникация и няма описани точните стъпки, по които да вървят търговците, за да превърнат интереса на потенциалните си клиенти в покупка. Накратко, всички си седят по бюрата и чакат някой да се обади, да дойде да купи нещо, но това не се случва. Ето защо тази книга е необходима. Тя предлага точен, ясен, последователен и напълно работещ модел на продажбения процес.

Снимката на корицата е дело на Николай Иванов, а оформлението – на Фиделия Косева.

Ето какво казва за книгата Георги Христулев, треньор по продажби и автор на обучението за търговци „Виртуоз в продажбите”:

В тази книга има всичко: от задълбочени майсторски техники до прости изначални правила на продажбата. Определено най-важното е споделения личен опит и изобилието от практически насоки на един магьосник в продаването. Благодаря ти, Хари!

Continue Reading
Advertisement