Connect with us

Кино

„Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ с нов завладяващ трейлър

Avatar

Публикувано

на

How to Train Your Dragon Poster

Началото на 2019 година ще бъде белязано от кулминационната нова част на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят. На крилете на дракони и изпълнени с нестихваща енергия за справедливост и хармония в собствения си магичен свят, героите във филма ще открият призванията си и ще ни пренесат дълбоко в центъра на драматични и трогателни събития.

Хълцук и Беззъб са най-ярките образи в епичната трилогия и за пореден път ни въвличат в шеметните си приключения, изцяло водени от искрено приятелство, издържало на безброй изпитания. Но както в нашия свят, така и в техния, намеси ли се жена, нещата неизменно се променят.

Появата на прекрасния женски дракон Светъл бяс ще бъде част от изненадите във филма и ще насочи вниманието на зрителите към много забавни ситуации, нестандартна любовна история, хумор и драматични моменти.

Новият трейлър на любимата анимация разкрива още зрелищни сцени в битка срещу най-голямата заплаха, а именно – мирното съжителство между викинги и дракони да бъде жестоко прекъснато и напълно заличено от злия и безскрупулен Гримел. В името на хармонията и доброто на всички жители на Бърк и техните любими дракони, Хълцук и Беззъб ще се изправят ребром срещу емоциите си и ще бъдат принудени разумно да поведат всички, които вярват в тях…но разделени.

Сценарист и режисьор на Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят е Дийн Деблоа, а продуценти на филма са Брад Люис (Рататуи, Мравката Z) и Бони Арнолд (поредицата Как да си дресираш дракон, Играта на играчките, Тарзан).

Advertisement

Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят ще завладее кината от 1 февруари 2019 година на 2D и 3D.

Continue Reading
Advertisement