Connect with us

Музика

Калвин Харис и Сам Смит с официално видео към хит сингъла “Promises”

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Днес е премиерата на официалното видео към новия общ сингъл на DJ No.1 в света – Калвин Харис и един от най-талантливите и успешни британски артисти – певеца Сам Смит! Видеото към песента “Promises” можете да видите в канала на Калвин Харис във VEVO/YouTube тук:

Режисьор на видеото на “Promises” е дългогодишният творчески визионер в проектите на Харис –  Emil Nava. Видеото е заснето в изоставен склад в Ню Йорк и в него участват най-добрите танцьори в света в стила „Вог“ (Vogue), както и канадският модел Уини Харлоу!

Носителят на Грами и мултиплатинен артист, световноизвестният DJ и продуцент Калвин Харис е отново в челните места на класациите по света с новия си сингъл “Promises” с участието на носителя на наградите Оскар, Златен Глобус и Грами, изпълнител и композитор – Сам Смит! Песента е написана от Калвин Харис, Сам Смит и Джеси Рейес.

Advertisement

Преди премиерата на официалното видео към ‘Promises’, сингълът беше представен с лирик видео във VEVO/YouTube. Песента “Promises” излиза след тоталния успех на последната колаборация на Калвин Харис – “One Kiss” – с участието на Dua Lipa! Песента се превърна в хита на лято 2018 с над 830 милиона стрийминга в платформите.  “One Kiss” оглави сингъл класациите в редица страни по света и беше #1 във Великобритания в продължение на 8 последователни седмици.

Сингълът “Promises” е наличен в дигиталните платформи тук:
iTunes: http://clvnhrr.is/Promises/iTunes
Spotify: http://clvnhrr.is/Promises/Spotify
Apple Music: http://clvnhrr.is/Promises/AppleMusic

Continue Reading
Advertisement