Connect with us

Музика

Калифорнийските стоунъри HOUSE OF BROKEN PROMISES с концерт в София

Avatar

Публикувано

на

HOBP

Калифорнийските стоунъри House Of Broken Promises се присъединяват като трета група за концерта на рокерите от Охайо – Valley Of The Sun & френската фъз машина Dot Legacy. Концерта ще се състои в столичния клуб *Mixtape 5* на 13-и октомври, четвъртък.

Създадена от пепелта на покойната, велика и печално недооценена група UNIDA (в която участва и John Garcia от KYUSS), House of Broken Promises е двоен шут от класически хард рок без никакви задръжки. Не можете да пишете рифове, като тези в ‘Blister’ и ‘Highway Grit’, без те да са част от ДНК-то ви; не можете да свирите груув като този в ‘Walk on By’ и ‘Obey the Snaкe’ по случайност – трябва да гo чувстватe в дъното на костите cи. И точно това получаваме от House of Broken Promises!

На 13 октомври ни очаква истинска позитивна, Heavy Rock ‘N’ Roll вечер, носеща заряда на олдскуул калифорнийския саунд – да, точно този, който ни кара да настръхваме от кеф и косите ни да летят!

Организатор на тройната ударна свирня са Wrong Events. Билетите за концерта са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bghttps://wrongevents.ticketlogic.bg/. Цената им е 15лв. Следете официалното събитие на концерта в ФБ

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement