Connect with us

Музика

Камила Кабейо обяви първото си самостоятелно турне – “Never Be The Same Tour”

Avatar

Публикувано

на

CC photo

снимка: ПР

Мултиплатинената певица и композитор Камила Кабейо обяви в социалните мрежи подготовката за “Never Be The Same Tour”. Това е първото й самостоятелно турне, след като младата звезда започна солова кариера. Турнето стартира на 9-ти април във Ванкувър, Канада и ще премине през редица градове в САЩ и Европа, сред които Лос Анжелис, Ню Йорк, Чикаго, Бостън, Лондон, Амстердам и други. Камила Кабейо ще представи едноименния си дебютен албум включително синглите “Havana” и “Never Be The Same”.

Новината за предстоящото турне на Камила Кабейо идва след големия успех на студийния проект на певицата „Camila“ [SyCo/Epic Records], който дебютира на #1 място в Билборд Топ 200 и e сертифициран вече със златен статус. Седмицата след премиерата, албумът оглави чартовете на iTunes в 100 държави и постави рекорд за най-успешен дебютен албум в платформата. „Camila“ е #1 в класациите за физически продажби в почти всяка една държава – албумът вече регистрира златен статус на продажби в Канада, Мексико, Швеция, Норвегия и Холандия, и е в Топ 3 във Великобритания, Финландия, Австралия, Ирландия, Белгия и Швейцария.

„Camila“ се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е наличен на CD в musicmall.bg тук: http://bit.ly/2nQSxZj.

Дигиталната версия на албума е налична във всички дигитални платформи тук: http://smarturl.it/Camila_DSPs

Advertisement

Към момента последната дата на турнето “Never Be The Same Tour” е 13-ти юни, 2018 с концерт в Амстердам, Холандия. Вижте по-долу пълния списък с дати и градове. Част от приходите от продажбата на VIP билети, екипът на певицата ще дари на организацията „Children’s Health Fund“.