Connect with us

Култура

Караоке парти закри лятото в Hacienda Beach

Avatar

Публикувано

на

фотокредит: Владо Василев

Най-актуалния клуб по родното Черноморие – Hacienda Beach официално изпрати лятото в Лозенец.  Морското заведение посрещна всички свои приятели и почитатели, които дочакаха изгрева в компанията на Игор и Иван и най-популярното караоке парти в България. Емо Чолаков пък избра да почива в България и докара хубавото време в родното Сен Тропе. Синоптикът релаксираше през почивните дни на плажа на Hacienda и раздаваше щедро усмивки на всички летовници. Камен Воденичаров също бе гост на Hacienda и дори изпя своите любими парчета на традиционната караоеке вечер. Гостите на клуба го подкрепиха с бурни аплодисменти и танцуваха с него до малките часове на нощта.

„Тази година Hacienda Beach в Лозенец изпраща един успешен сезон. Отново направихме и реализирхаме нови проекти и въведохме добри и печеливши бизнес практики. По тази причина аудиторията, която ни посещава, всяка година се разширява и ние се радваме освен на твърда, лоялна публика, която идва при нас и на много нови лица, които оценяват усилията на екипа ни. Това лято организирахме повече тематични събития, изложби, концерти, театрален фестивал. При нас чадърите и шезлонгите бяха безплатни, но не мога да твърдя, че всеки концесионер трябва да постъпи така, защото това е въпрос, който се отнася до всеки конкретен концесионен договор. Стартирахме и конкурс за художествени произведения с тема „Слонът“, който е символ на клуба. Идеята отново е същата – популяризиране на българско изкуство и български творци“, сподели собственика на клуба Димитър Тодоранов.

Истинска музикална фиеста забавляваше гостите на Hacienda Beach през този сезон. Графа, Мария Илиева, Любо, Криско, Ъпсурт, Венци Венц, Хилда Казасян бяха част от изпълнителите, които направиха незабравими участия това лято. Караокето на Игор и Иван отново бе сред най-посещаваните партита в курорта. Концертите на Лили Иванова и „Тангра“ в Бургас и Лозенец успяха да съберат хиляди почитатели на качествената българска музика. За първа година бе организиран и фестивала „Арт поток“ в гр.Царево, който има амбицията да се превърне в един от най-очакваните арт форуми през лятото. Той стартира с откриването на експозицията „Слонът“ и концерт на група „Остава“, състоя се и премиера на книгата „Канела“ на Елин Рахнев, а през следващите дни в местното читалище се играха известни театрални постановки с любими български актьори.

Hacienda Beach бе такава, каквато я пожелахте ! Очакваме ви отново на морския бряг !

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement