Connect with us

Музика

Категоричните прогнози за дъжд отмениха концерт на Лили Иванова

Avatar

Публикувано

на

fc7a4357 b2b7 415a 92a4 5340caef50e3

снимка: ПР

Лошото време и категоричните прогнози за дъжд отмениха концерта на Лили Иванова в Пловдив – така вместо днес, 28 юни, голямата изпълнителка ще излезе на сцената на Античния театър на 9 юли, понеделник.

Обилните валежи за малко не станаха причина за отлагането и на концерта й в Плевен миналия петък. Въпреки лошото време обаче хиляди плевенчани с чадъри и дъждобрани слушаха на живо Лили Иванова. Именно Пловдив бе градът, с който през февруари певицата постави начало на националното си турне „За пълноценни мигове с музиката“, което за поредна година се осъществява с партньорството на Лидл България. Сега певицата ще гостува за втори път в града под тепетата, за да изпълни едни от най-известните си и обичани песни заедно с музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Закупените билети за датата 28 юни ще важат за новата дата 9 юли без презаверка. Те могат да бъдат и върнати на мястото, от което са закупени до 05.07.2018, четвъртък.