Connect with us

Култура

Катерина Евро публикува „Тетрадка за рецепти и спомени“, която ознаменува юбилея й

Avatar

Публикувано

на

Cover Tetradka za recepti i spomeni

На 16 септември, по случай 60-годишния юбилей на Катерина Евро, излиза от печат „Тетрадка за рецепти и спомени”, една топла и благоуханна книга за любовта към семейството, приятелите и храната като символ на уют.

Тетрадка за рецепти и спомени” (ИК „Колибри“, цветно луксозно издание) е логично следствие от една „женска пакост“, зад която стоят три щури и харизматични жени. Това е книга, зачената сред уханната омая на остров Корфу, алхимична смес от лични преживелици, забавни истории, снимки и вкусни рецепти, пъстра, спонтанна и магична като Катето Евро, извор на много смях, настроение и кулинарно свещенодействие. Не на последно място това е книга за любовта, семейството, приятелите и красотата на времето, което се изплъзва. Тя ще ви покаже Катето такава, каквато е. Вие ще прецените дали е сготвена добре.

Катерина Илиева Евро е известна българска актриса, родена на 1 септември 1956 г. в София. Работила е в студия за игрални филми „Бояна“, снимала се е в редица телевизионни предавания. Публиката я свързва с участието й в едни от най-популярните и обичани български филми, в т.ч. „Оркестър без име”, „Закъде пътувате”, „Три Марии и Иван”, „Равновесие”.

 

Continue Reading
Advertisement