Connect with us

Кино

Кейт Уинслет, Джеймс Марсдън, Ед Хелмс и Мишел Родригес са част от знаменитостите, които ще оцеляват в новия сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс”

Avatar

Публикувано

на

RunningWildWithBearGrylls S2

Поредицата „В дивата пустош с Беър Грилс“ се завръща с втори сезон, за да събере някои от най-популярните лица от света на спорта, киното и телевизията и да ги изправи пред големите им страхове. Знаменитостите, които ще се впуснат в приключението на живота си са Кейт Уинслет, Кейт Хъдсън, Джеси Тайлър Фъргюсън, Ед Хелмс, Мишел Родригес, Джеймс Марсдън и Дрю Брийс. Всеки един от тях ще предприеме 48-часово незабравимо пътешествие с Беър Грилс в едни от най-негостоприемните кътчета на света. Новият сезон на хитовата поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“ започва на 20-и март от 20:00 ч. по Discovery Channel.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]Running Wild with Bear Grylls - Season 2[/media-credit]

Предаването ще започне с епизод с участието на куортърбекът Дрю Брийс. Победителят в Супер Боул ще се присъедини към известния приключенец Беър Грилс в 48-часово екстремно приключение за оцеляване в джунглата на Панама. „В дивата пустош с Беър Грилс“ ще ни срещне и с носителката на „Златен глобус“ Кейт Хъдсън, която ще се отправи на мъчително изкачване на една от най-опасните и предизвикателните части на Италианските Алпи. Кейт и Беър трябва да изминат 9 км. в посока на австрийската граница, да прекосят силно заснежени терени и да преминат през бункер от Втората световна война.

От опасните планини на Сноудония през Скалистите планини в Колорадо и червените скали на Юта, безстрашните знаменитости ще се изправят пред най-дълбоките си страхове и ще се справят с всичко – парашутизъм до ъбсейлинг, пътувайки през някои от най-дивите кътчета на планетата.

Continue Reading
Advertisement