Connect with us

Музика

Клуб *MIXTAPE 5* представя Queen Tribute

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

На 27 април в клуб *Mixtape 5* гостува бандата, обиколила света с впечатляващото си лайв шоу в чест на Queen. Хиляди фенове остават без дъх, потопени в „Бохемската Рапсодия“  и зашеметяващата прилика в звучене и усещане на едни от най-значимите фестивали и концерти, посветени на Queen. Queen Real Tribute Band са безсъмнено най-мащабният в момента действащ трибютен проект на рок легендите. Музикантите гостуват дебютно у нас!

Queen Real Tribute не само подаряват брилянтно живо изпълнение в духа на автентичните Queen. Те изпипват реалния им облик с впечатляващи костюми, обличани на едни от най-незабравимите концерти на бандата на Фреди.  

Пренасяме се във Вселената на легендарния рок със звука на автентичната китара, специално закупена от Queen Real Tribute Band. Техният китарист свири на живо с помощта на стотинка, вдъхновен от Brian May. Целта е идеална и изпълнена – идентичен звук с първообраза на китарата – *Queen*. Като перфектен завършек добавяме гласа на вокалиста, който е главозамайващо идентичен с този на космическия Меркюри.

“The Show Must Go On”, “We Are The Champions”, “I Want to Break Free”, “Radio Ga
Ga”
, “We Will Rock You”, “Bohemian Rhapsody”…са само част от емблематичните парчета, с които Queen Real Tribute Band ще ни разтърсят на живо в *Mixtape 5* на 27 април.

Advertisement

Музиката преди и след живото изпълнение на бандата ще бъде умело подбирана от най-добрия разбирач в тази и още няколко области, а именно Краси Москов!

Билетите са вече в продажба на цена от 10 лв. в мрежата на Eventim

При останала наличност билети ще се продават на цена от 15 лв. на входа на клуба.
Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/1571985132826614/

Continue Reading
Advertisement