Connect with us

Компании

Коледа идва в Мтел със смартфони от 1 лев

Avatar

Публикувано

на

Mtel Christmas Products Smartphones

Намаление на смартфони и таблети започва в Мтел от 1 декември и ще продължи до края на месеца. По традиция устройствата са едни от най-желаните подаръци за коледните и новогодишните празници, а с отстъпките при покупката им Мтел ги прави още по-достъпни.

Цените на над 50 модела смартфони и таблети, които компанията предлага, са по-ниски и започват от атрактивната цена от 1 лев в брой. Намалените модели включват марки като Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Alcatel, Coolpad, Microsoft, Motorola и ZTE.

Най-ниската цена за смартфон е 1 лев в брой, като повече от 25 модела, сред които хитовите Samsung Galaxy J1, HTC Desire 320, LG Bello II, Sony Xperia E4G, Samsung Galaxy S3 Neo и Lenovo A6000, са на тази цена с плановете Мтел Безкрай.

Атрактивните предложения за покупка на устройства важат с тарифен план при двугодишен договор за настоящи и бъдещи абонати, както и при покупка в брой или на изплащане.

Всички промоционални устройства са събрани в специален каталог, а повече информация за техните технически параметри са публикувани на mtel.bg

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“567″]Mtel Christmas Products_Tablets[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement