Connect with us

Tехнологии

Коледа наближава: изберете подходящия монитор за вашите нужди

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Точно навреме за Коледа, MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, предлага няколко интересни и иновативни дисплея за домашни потребители. Те са перфектен подарък за всеки, според неговите или нейните нужди, независимо дали е професионален потребител или не.

Дисплеите Philips UltraColor вече са налични и обещават брилянтна година: те са идеални за онлайн пазаруване, за фотографи-любители, създатели на видео съдържание и дизайнери, защото предлагат експлозия от цветове.

Всички те са с екран от ръб до ръб и тънка рамка за изчистен вид и минимално разсейване при гледане. Изящните линии са подчертани от преден панел без тъч бутони: вместо тях отзад е наличен дискретно позициониран EasySelect превключвател, който позволява бързи настройки на монитора.

За тези, които искат да възприемат истински чудесни цветове, тази моделна линия е много подходяща, тъй като предлага невероятно реалистични изображения с по-естествено зелено, по-живо червено и по-дълбоко синьо. Двата нови модела с 24 и 27 инча, 246E7QDAB и 276E7QDAB, предлагат гланцово черно покритие и пасват на всякаква среда, благодарение на елегантния си дизайн. С поддръжката на по-широк цветови спектър – 85% от NTSC в сравнение с типичните 72% – UltraColor предлага по-близки до реалността изображения.

Advertisement

Точността на предаването на цветовете на дисплеите UltraColor прави онлайн пазаруването по-прецизно: хората могат да видят истинския цвят на продукта, който купуват, независимо дали става дума за кола, дреха или нова кухня. В допълнение, потребителите могат да стриймват снимки и видеа, както и да играят игри с Full HD UltraColor качество и цифров звук, след като свържат своето мобилно устройство с MHL порта.

Новите модели монитори Philips 246E7QDAB и 276E7QDAB са налични на препоръчителна крайна клиентска цена от съответно 369 и 529 лв. с ДДС.

272b7qptkeb_ftl_rflx

снимка: PR

Идеалният подарък за професионалистите е Philips 272B7QPTKEB с изскачаща уебкамера за подобрено онлайн взаимодействие и лекота при използване. Потребителите, които считат уебкамерата за важен инструмент за поддържане на контакти лице в лице, макар и виртуално, могат напълно да оценят функциите на новата бизнес линия на Philips. В допълнение, уебкамерата блокира риска хакери да получат картина, тъй като камерата изскача, само когато е необходима и се прибира, когато не се ползва.

Philips 272B7QPTKEB е не само елегантно проектиран – с панел, който е почти без рамка на три от страните – но и екстремно функционален. Кристално чистите изображения с Quad HD резолюция, изключително широките зрителни ъгли на IPS панела и супер бързите USB 3.0 портове, както и технологията PowerSensor, го правят модерен и енергоефективен. Новият модел Philips 272B7QPTKEB ще бъде наличен на крайна клиентска цена от 1169 лв. с ДДС.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement