Connect with us

Tехнологии

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

MAXI XMAS

17.12.2019 г., гр. София. През декември времето, прекарано със семейството, ще бъде по-приятно и забавно с промоционалните цени за филмови пакети от VIVACOM. Разнообразието от съдържание е голямо и има за всекиго по нещо от най-възрастния до най-младия, от анимационни филми до най-новото от съвременното българско кино. Пакетите са налични във Видеотеката на интерактивната телевизия на VIVACOM.

В пакета Ново БГ Кино абонатите на телекома могат да се насладят на цели 6 филма, сред които „XII A“, „Цветът на хамелеона“ и „Семейни реликви“ само за 9,90 лв., вместо стандартните 31,40 лв. Любителите на класиката пък ще могат да се потопят в спомените от детството с култовите заглавия „Таралежите се раждат без бодли“, „Любимец 13“ и още 8 филма, част от пакета Класическо БГ Кино. Той струва само 8,90 лв. за разлика от досегашните 21,30 лв.

За празничното настроение в коледните сутрини се грижи пакетът с коледни филми, включващ 6 заглавия, на цена от 8.90 лв. А за малчугани VIVACOM осигурява 2 пакета с анимации. Пакет Анимация I включва нови детски филмчета като „Принцесата и драконът“, „Луис и извънземните“ и още три заглавия и е на цена от 9,90лв. А във втория анимационен пакет влиза поредицата за Артур и минимоите, „Пчеличката Мая“ и други на цена от 8.90 лв.

Сред останалите пакети на промоционални цени са такива с препоръчани филми (6 бр. за 9,90 лв.), комедии (6 бр. за 8,90 лв.), екшън филми (6 бр. за 9,90 лв.) и романтични (6 бр. за 9,90 лв.). Промоционалните цени на филмовите пакети са валидни за всички нови и настоящи клиенти на интерактивната телевизия на телекома до 31.01.2020 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement