Connect with us

Lifestyle

Колекцията TOMMYNOW ICONS бе представена в Шанхай

Avatar

Публикувано

на

preview Backstage01 jpg 9863
снимка: ПР
Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, организира шоуто TOMMYNOW ICONS в чест на съвременните лидери – иконите на утрешния ден. Шоуто постави акцента върху личностите, които вдъхновяват със своята енергия и нестихващо желание за положителна промяна на средата.
TOMMYNOW следва мисията си да споделя духа на марката с потребителите по целия свят. От Северна Америка, Европа и Азия в TOMMY HILFIGER се влива положителната младежка енергия на местната аудитория. TOMMYNOW ICONS се състоя във вторник, 4-ти септември 2018 г. от 19:30 часа. По време на шоуто бяха представени колекциите TOMMY HILFIGER за есен 2018 г. на фона на емблематичния град Шанхай. В основата на събитието е досегашният успех на платформата „Виж сега, купи сега“, както и възможността за директна покупка на всички модели, които бяха достъпни за продажба в една екосистема от канали в повече от 70 страни по света.
TOMMYNOW ICONS
Този сезон TOMMYNOW докосна Шанхай, за да погледне силата на съвременните лидери от друг ъгъл. Това показа, че от значение за бранда са както собственото наследство, така и крайните потребители, които определят бъдещето и придават нов смисъл на класиката. По време на събитието бе представена колекцията TommyXLewis, която е колаборация между модата и моторните спортове и е резултат от дебютното сътрудничество между Tommy Hilfiger и четирикратния световен шампион на Формула 1 Люис Хамилтън. Заедно с нея бяха показани HILFIGER COLLECTION и капсулната колекция TOMMY ICONS, които размиват границите на познатото спортно облекло чрез неочаквани интерпретации на логото и шарките на бранда. Есента на 2018 г. е празник на емблематичния американски стил, вдъхновен от съвременните лидери и предназначен за всеки, който избира да бъде един от тях.
Backstage11-jpg_9959.jpg
снимка: ПР
КОЛЕКЦИИТЕ
TOMMYNOW ICONS отбеляза световното представяне на първата съвместна колекция TommyXLewis, вдъхновена от колаборацията между американския дизайнер Томи Хилфигър и световния посланик на мъжките колекции на марката TOMMY HILFIGER – Люис Хамилтън. Колекцията обръща поглед към наследството на марката в спортните облекла, връщайки се към класическия американски стил с визия като за „млад джентълмен“. TommyXLewis включва смели цветове, спортно вдъхновение, емблематични модели и раздвижени кройки, които разкриват уверения и модерен мъж. Личният отпечатък на Люис присъства във всички дизайни, вдъхновени от неговите татуировки, луксозния му уличен стил и късметлийското му число 44. Дамската капсулна колекция TOMMY ICONS и световната кампания с посланиците на марката –  модела Хейли Болдуин, модела и активистка Уини Хароу и актрисата Маги Янг, които бяха основни действащи лица по време на представянето на колекцията, отбеляза най-емблематичните стилове за марката чрез преоткриването на класическите тенденции.
TOMMYNOW ICONS
Над 1 000 гости – журналисти, известни личности, почитатели на марката – имаха възможността да се насладят на вдъхновяващото и неочаквано модно преживяване. Гостите се потопиха в света на TOMMYNOW ICONS чрез преминаването през Зала на славата под формата на тунел, която допринесе за празничната атмосфера. По стените на мащабното съоръжение бяха окачени огромни снимки на съвременни лидери, които променят положително средата, вдъхновявайки останалите. Гостите разпознаха световните посланици на марката – Люис Хамилтън, Хейли Болдуин, Уини Хароу и Маги Янг. Модният подиум бе разположен на фона на светлините на Шанхай и емблематичния хоризонт на града. Стремежът на бранда към обединяване на потребителите бе засвидетелстван от дефилето на местни и световно известни модели.
Backstage12-jpg_10025.jpg
снимка: ПР
ИНОВАТИВНИ ПАРТНЬОРСТВА
Tommy Hilfiger продължава да си партнира с някои от най-големите компании в света, за да стимулира разнообразни и вдъхновяващи сътрудничества, които този сезон акцентират върху Китай. На 4-ти септември брандът си партнира с Alibaba Group за Super Brand Day на най-голямата в света платформа за онлайн търговия – Tmall.com. Благодарение на платформата потребителите в Китай имаха възможност да допълнят вълнуващото преживяване. Артикулите, поръчани в областта на Дзянсу, Джъдзян и Шанхай бяха доставяни в рамките на 24 часа.  По време на ревюто в Шанхай бяха поставени специални огледала с 3D ефекти, които дадоха възможност на гостите да пробват техните любими модели от колекцията TOMMY HILFIGER за есен 2018, както и да поръчат избраните артикули веднага с доставка до дома им.
Приложението TOMMYNOW SNAP продължава да използва технологията за разпознаване на 2D и 3D изображения, която позволява на потребителите да правят снимка на всеки елемент и да го закупят веднага от tommy.com. Този сезон приложението прави света на TOMMY HILFIGER още по-достъпен чрез социалните медии. Потребителите на TOMMYNOW SNAP вече могат да споделят в Snapchat своите любими есенни стилове. На 5-ти септември в приложението ще бъде стартирана и нова VIP секция, която ще даде възможност на потребителите да разгледат снимки и видеоклипове от представянето на колекцията TOMMYNOW ICONS, както и да се запознаят с интересни факти от биографии на моделите.
 
LOOK_109-jpg_9955.jpg
Continue Reading
Advertisement