Connect with us

Кино

Комедийно лято по TV 1000

Avatar

Публикувано

на

В един от най-горещите месеци – август, TV1000 ще забавлява зрителите си с пет комедии. Премиерите на „Момчетата на моя живот“, „40-годишният девственик“, „Прекършени цветя“, „В добра компания“ и „Семейство Джоунс“ ще се излъчват всеки понеделник от 21:30 часа.

Комедийният месец стартира на 3 август с „Момчетата на моя живот“. Американският филм, базиран на автобиографията на Бевърли Донофрио, разказва историята на Бевърли (Дрю Баримор), която обича да се забавлява. Но когато е едва на 15 години тя среща Рей (Стив Зан) и скоро след това забременява. На сватбата си, за която настоява разочарованият й баща, Бевърли разбира, че най-добрата й приятелка също е бременна. Но вместо да празнуват, двете се утешават за изгубената си младост.

Седмица по-късно зрителите могат да гледат премиерата на „40-годишният девственик“. Комедията разкрива живота на Анди Ститцър (Стив Карел). На 40 години той е постигнал много неща в живота си – добре платена работа в магазин за електроуреди, хубав апартамент и добри приятели. Въпреки това, има само едно малко нещо, което не е успял да направи все още. Той никога през живота си не е бил с жена. Приятелите му считат за свой дълг да му помогнат да се справи с положението си. Но нищо не е достатъчно ефективно, за да съблазни техния приятел да се избави от доживотното си целомъдрие до момента, в който той се запознава с Триш (Катрин Кийнър) – самотна майка на три деца.

Романтичните любовни истории не спират дотук. Комедията „Прекършени цветя“ ни среща с Дон Джонстън (Бил Мъри) – някогашен Дон Жуан, който е направил малко състояние в компютърната индустрия и сега иска да живее спокойно като пенсионер. Но всичко се променя, когато настоящата му приятелка слага край на връзката им. Изненадващо Дон получава анонимно писмо и разбира, че има 19-годишен син, който го търси. Ситуацията води до това Дон да разгледа отношенията си с жените и се впуска в търсене на старите си любови из цялата страна.

В четвъртата седмица на месеца, американският филм „В добра компания“ Дан Форман (Денис Куейд) е понижен от поста си шеф на рекламен отдел. Причината – придобиването на компанията, в която работи от друг собственик. Не след дълго на неговия пост е назначен самонадеян младеж – Картър Дуриейя (Тофър Грейс). Малко след това обаче Дан е принуден да се държи почтително с новия си млад шеф не само в офиса, но и в дома си, когато Картър започва да се среща с прекрасната му дъщеря Алекс (Скарлет Йохансон).

Advertisement

В последния понеделник на август комедията „Семейство Джоунс“ разказва за идеалното семейство на Стив и Кейт Джоунс (Дейвид Духовни, Деми Мур). Те имат всичко, за което една щастливо омъжена двойка мечтае. Децата им Джен и Мик са интелигентни и привлекателни, живеят в елитен квартал и техният просторен крайградски дом е препълнен със страхотни джаджи, които могат да се купят с пари. Не след дълго семейство Джоунс се сприятеляват със своите съседи Лари и Съмър и стават неделима част от тяхната общност. Но никой не знае какво всъщност се крие под повърхността на това съвършено семейство.

Continue Reading
Advertisement