Connect with us

Lifestyle

Конкурсът за интериорен дизайн на TELUS International Europe: остава един ден

Avatar

Публикувано

на

Telus Young designers competition 2

снимка: ПР

Първият етап от конкурса за млад интериорен дизайнер на TELUS International е към своя край. В рамките на втория кръг, петима млади дизайнери ще имат възможността да покажат най-доброто от себе си, а победителят ще получи силен кариерен старт – реализиран проект за международна компания.

Десетки млади дизайнери вече влязоха в надпреварата, а до края на конкурса остава точно един ден. Престрашилите се да премерят сили могат да изпратят своето портфолио на design@telusinternational.com.

Telus Young designers competition 1

снимка: ПР

През втория етап на конкурса, стартиращ на 23 август, компетентно жури ще подбере петте най-добри кандидатури, възлагайки на всеки от топ кандидадите индивидуален проект за дизайн на част от офисното пространство на TELUS International. Компанията, известна с инициативите си за насърчаване на млади хора да се върнат и да работят в България, отново дава шанс за развитие на млади таланти. Спечелилият проект ще бъде изцяло осъществен за сметка на компанията, а победителят ще получи както хонорар, така и енергия за развитие на кариерата си на интериорен дизайнер.

Повече за конкурса може да разберете на https://www.facebook.com/TELUSbg/

Advertisement
Continue Reading
Advertisement