Connect with us

Музика

Константин Цеков от ФСБ се присъединява към концерта на Васил Найденов в Rainbow Plaza

Avatar

Публикувано

на

vasil naydenov

снимка: PR

На 14 февруари, неповторимият Васил Найденов ще поднесе взривяващ спектакъл в столичната Rainbow Plaza, специално за празника Свети Валентин. Изпълненията на великите му, неостаряващи песни, посветени на любовта, ще се разгърнат под съпровода на лайв бенд. От няколко седмици екипът на музикалната легенда подготвя тематичен репертоар за Деня на влюбените и обещава заряд от енергия, емоции и магия, които ще превърнат вечерта в незабравимо преживяване. Заедно с Васил Найденов на сцената ще излезе легендарният композитор и пианист на ФСБ – Константин Цеков, носител на „Грами“ от 1989г., като продуцент и автор на аранжиментите на емблематични песни, като “Телефонна любов”, “Чудо”, “А дали е така”… В бенда ще вземат участие и музикантите Момчил Косев (бас китара и бек вокал), Мариела и Станислава (беквокали). Преди началото на ексклузивния лайв, зад пулта в Rainbow Plaza ще застане любимият на феновете на модерния хаус  – DJ Kaiski. Tоп диджеят ще настрои публиката на романтична вълна с най-ефирните, мелодични хаус тракове. След полунощ, Kaiski ще миксира любовните трепети с добре познатия си, заразителен ритъм, превключвайки на пълен парти режим.

Духът на празника ще завладее и почитателите на съвременните ритми и талантливата Веси Бонева. Поп дивата с кадифен глас подготвя специално шоу с авторски песни и кавъри на световни, любовни хитове, с участието на своя балет,  Светлин Къслев (пиано/саксофон) и Щерион Пилидов (китара). Младата поп звезда ще поднесе и специален музикален подарък на публиката за Свети Валентин – взривяващ дует с Васил Найденов.

Огнено шоу „Дивинитас“ буквално ще запали празничния дух в Rainbow Plaza. Удивителната огнена атмосфера ще бъде в унисон с чувственото пенливо изкушение на вечерта – „Rue Romance“. Романтичното българско пенливо вино с френски дух ще бъде специалният комплимент към гостите на събитието, които ще получат и лимитирани подаръци с марката „Rue Romance“ от известната българска изба Домейн Бойар. Сладкият празник ще бъде споделен с любими хора, красива музика и шоколадовата магия „Bon o Bon“. Най-романтичната нощ в годината ще поднесе и малък парфюм за всеки, както и 3 комплекта за влюбени, на  избрани световни марки. Европейският моден бутик „Other Theory“ ще награди всяка дама с талон за отстъпка, а една от тях – за безплатна покупка.

Rainbow Plaza ще отвори врати за любовния концерт на Васил Найденов и Веси Бонева на 14 февруари (вторник), в 20:00 часа.

Advertisement

Билети за събитието могат да се закупят онлайн и в мрежата на Eventim, както и на място в Rainbow Plaza. Цени от 30 до 95 лева. Последни бройки промо билети за влюбени от 70лв./партер очакват своите притежатели и ценители на БГ музиката.

Актуална информация за ексклузивния лайв, може да намерите на официалната страница на събитието:  https://www.facebook.com/events/1149784131785923

Билети от Eventim може да закупите тук: https://goo.gl/rzWEis

Continue Reading
Advertisement