Connect with us

Музика

Концертът на Васил Найденов в Joy Station се мести през декември

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Клубът посреща премиерата на Hell of a Night на „Три жени на микрофона“, всички закупени билети за събитията до момента важат без презаверка 

Поп легендата Васил Найденов ще изнесе своя урок по вокално майсторство в Joy Station на 18 декември. Традиционния епичен концерт на звездата трябваше да се състои на 6 ноември, но извънредното затваряне на нощните заведения като част от противоепидемичните мерки наложи промяна в събитийния календар на клуба.  Срещата с любимия на няколко поколения артист ще бъде перфектната увертюра към Коледните празници, като в рамките на два часа ще прозвучат класики като „Телефонна любов“, „Синева“, „По първи петли“ и много разтърсващи бисове.

На 27 ноември ще споделим Hell of a Night с „Три жени на микрофона“. Премиерата на най-новия спектакъл на кралиците на стендъп комеди шоуто у нас се мести в Joy Station заради по-големия капацитет места, а за закупилите билет за датата в City Stage организаторите са предвидили специален комплимент на входа.

снимка: ПР

Advertisement

На 13 ноември първия си концерт в София за годината в Joy Station трябваше да направи Стенли, но извънредните обстоятелства налагат трансфер на датата през 2021 г. и рок аристократът ще гостува с бандата си и хитовете от периода с „Тангра“ и актуалния си албум „Чужди тела“ на 5 февруари. 

снимка: ПР

След успеха на шоуто The Beatles Forever група Affect ще направи своя реверанс към рок титаните The Rolling Stones на 5 декември. Очаква ви една специална вечер със златни хитове като Anybody Seen My Baby, Sympathy for the Devil и It’s Only Rock ‘N’ Roll (But I Like It). Целта на разходката из дискографията на Мик Джагър и компания е само една – пълен Satisfaction за публиката!

На 20 ноември Joy Station трябваше да бъде домакин на един неочакван трибют на Metallica от Hammerheads. Въртележката от високите децибели и изненадващите аранжименти на тракове като The Unforgiven се мести на 8 януари и ще бъде споделена от приятели на групата, сред които обичани лица от киното, поп музиката и изгряващи млади таланти.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Advertisement

Всички закупени билети за събитията в Joy Station важат за новите дати през презаверка. Желаещите да върнат билетите си могат да го направят от местата, от където са закупени.

Continue Reading
Advertisement