Connect with us

Музика

Концертът на Morcheeba се мести в клуб Mixtape 5

Avatar

Публикувано

на

Morcheeba

снимка: PR

Концертът на SKYE и ROSS от Morcheeba ще се проведе в клуб Mixtape 5 /в подлеза до Моста на влюбените/, а не в първоначално обявената зала 3 на НДК.  Вратите ще отворят по план в 19.30, а подгряващ ще бъде сета на Ramsey Hercules. Morcheeba ще излязат на сцена в 21:15

Желанието на Morcheeba да бъдaт максимално близо до публиката си на концерта им в София и значително по-големия капацитет на Зала 3, накара мениджмънта на групата да изиска от организатора на събитието да потърси смяна на залата с клуб.

Всички закупили седящи билети ще бъдат настанени на седящи места в клуба, с видимост към сцената. Клуб Mixtape 5 се намира само на 100 метра от централния вход на НДК в подлеза под Моста на влюбените. Билети на вход ще са без промяна и ще са на цена 50 лв.

Ramsey Hercules или Бирата, човекът зад онлайн радиото Boogie.Fm и магазина за плочи Boogie.Exchange,  ще подгрее публиката преди концерта с disco, funk и boogie бийтове.

Advertisement

Рamsey Hercules е участвал в събития с имена като DJ Vadim, Stereo MC’s, Massive Attack, Coldcut, Ashley Beedle, Alice Russel, Morcheeba, Todd Terje, Onur Engin, DJ Spinna и други.

Continue Reading
Advertisement