Connect with us

Музика

Концертът на PARKWAY DRIVE се мести в зала Универсиада

Avatar

Публикувано

на

Концертът на PARKWAY DRIVE, Stick To Your Guns и Darkest Hour се мести в зала Универсиада. Градът, датата, цените на билетите и обявените условия за провеждане остават същите, а закупените вече билети ще важат без презаверка. Основната причина за промяна на мястото на провеждане е прогнозата за лошо време с екстремни температурни стойности и желанието на организаторите да създадат условия за максимално добро изживяване на всички.

Зала Универсиада е построена през 1961 година и е първата голяма закрита многофункционална зала в България. Уникалното й място в централната част на София и в непосредствена близост до булевард „Цариградско шосе“ я прави удобна и лесна за посещение от всички райони на столицата и страната. Залата разполага с достатъчно амфитеатрално разположени седящи места достъпни от четири входа, както и терен за правостоящи.

Не пропускайте най-динамичното шоу на три от най-силните групи в своя стил!

Някои от местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на кул турата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Предстои оповестяването на подробности.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement