Connect with us

Музика

Концертът на Texas се мести за есента

Avatar

Публикувано

на

article 0 19E92812000005DC

снимка: Daily Mail

Концертът на Texas на 21 юни се налага да бъде преместен за есента. Новата дата е 2 октомври, а мястото не се променя – зала 1 на НДК. Отлагането се налага поради възникнали промени около някои от европейските концертни дати на бандата в подкрепа на албума „Jump on Board“.

Закупените вече билети за шоуто, организирано от Loud Concerts, ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверени.

Феновете, за които 2-ри октомври е неудобен ден да посетят концерта, имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност. 

Краен срок за връщане на билетите 13.07.2018 година.

Advertisement

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

– с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Билетите за концерта на Texas за 2 октомври са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Ценовите категории не се променят и са от 65 до 120 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.

Advertisement

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

Шоуто на Texas на 2 октомври в зала 1 на НДК е с начален час 20 часа!

Continue Reading
Advertisement