Connect with us

Музика

Концертът на WHILE SHE SLEEPS се мести в по-голяма зала

Avatar

Публикувано

на

След като всички билети, за обявения преди около 20-тина дни концерт на WHILE SHE SLEEPS, се разпродадоха напълно, организаторите от Wrong Еvents споделиха тази сутрин, че събитието се мести в по-голяма зала заради големия интерес. От B-side в А-side на столичния клуб *Mixtape 5*.

Остават малко повече от 2 месеца до първото им гостуване в България. То ще е на 7 ноевмри в София. Билетите за концерта остават на същата цена от 20лв и могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bghttps://wrongevents.ticketlogic.bg/.

Събитието в Фейсбук е тук.

 While She Sleeps са английска метълкор група създадена през 2006 г. в Шефилд. Музиката им е повлияна от групи като ThriceSlipknotFoo Fighters, Underoath, RefusedComeback Kid,Gallows and Alexisonfire. Звукът на групата се отличава с ниско настроени китари, силни бас тонове, крещящи вокали и бърз ритъм на барабаните, понякога допълнени с мелодични китари и интерлюдии на пиано. Запитан за развитието между техния дебютен мини-албум и This Is The Six, китаристът Welsh твърди, че те не са променили драстично звученето си – „супер тежко, но освен това и твърде мелодично“.

Continue Reading
Advertisement